Om Kaffekiin

Kaffekiin er et spennende og kvalitetsbevisst kaffebrenneri etablert i 2020 som tilbyr spesial-kaffe til både privat- og bedriftsmarkedet. Vi brenner god håndverks-kaffe i Arktis på 69°nord i vakre Nordreisa kommune. 

Vi elsker god kaffe og ønsker alltid å tilby beste kvalitet til beste pris. Du kan være trygg på å få en god kopp kaffe når du velger Kaffekiin. 

Kaffebrenneriet er plassert langt over Polarsirkelen. I spektakulære omgivelser har vi tilgang til verdens beste luft og vann. Dette gir en spesiell smak til vår fantastiske kaffe som vi importerer fra hele kaffebeltet (rundt ekvator). 

Kaffe en drikke i endring

Nordmenn er blant verdens mest kaffedrikkende folk og nå ser vi også en endring i kravene som stilles til kaffen som drikkes. Vi søker kvalitet og kjenner nå forskjell på de ulike kaffeprofilene. Akkurat som vin, er kaffe like spennende og har faktisk flere smaker, ca. 800. Til sammenligning har vin ca. 400. Det er brenneteknikkene som bestemmer smaken som vi får ut av de grønne råbønnene. 

Kaffeabonnement

Vi anbefaler gjerne vårt kaffeabonnement der du får ferskbrent kaffe tilsendt hjem hver måned. Vi er konkurransedyktige på pris sammenlignet med andre kaffebrennerier på grunn av få mellomledd, lave driftskostnader og fokus på rett produkt til rett kunde. Du kan naturligvis også handle kaffe uten å ha abonnement. Prøv oss gjerne og smak forskjellen! 

Kaffepartnere 

I starten hadde vi vår egen kaffebar her i nydelige Nordreisa, men vi ønsket med tiden å fokusere kun på kaffebrenning. I dag har vi et meget godt samarbeid med Hills Cafe som har fortsatt driften av kaffebaren. Der kan du få førsteklasses kaffeopplevelser og handle alle våre kaffeposer fysisk. 

I tillegg har vi fått mange gode kunder og samarbeidspartnere og vi er svært takknemlige for alle som ser verdien av god kaffe og å støtte mindre bedrifter på steder som ligger utenfor allfarvei. 

Ønsker du å ha vår kaffe på jobben, servere den til kunder og/eller selge kaffeposer? 

Vi søker aktivt flere kaffebarer som ønsker å servere vår kaffe og selge våre kaffeposer. Dette er en vinn-vinn situasjon for begge partner og vi har svært gode betingelser. 

Vil du også bli bedriftskunde? Ta kontakt med:

Hilde Jeridi 
hilde@kaffekiin.no
+47 942 15 585

for en hyggelig og uforpliktende prat.